Nejlepší pomocníci do kuchyně, které rozhodně chcete

Vánoce, ale i rodinné oslavy, by měly být svátky klidu a míru. Tak proč se stresovat v kuchyni? Ukážeme vám malé pomocníky, kteří udělají špinavou práci za vás. 

Tihle borci se hodí nejen při pečení, ale i vaření, sekání a dalších činnostech. Jsou vždycky připravení a nikdy si neberou volno. Tak si dejte nohy nahoru a pojďte si vybrat kuchyňského parťáka. 

Nejlepší přítel kuchyňský robot 

Zvládne všechno. Od těsta na perníčky přes dokonale hladkou svíčkovou až po nasekání masa na tatarák a šlehačku nadýchanou jako obláčky. Pokud jste minimalisti a chcete mít v kuchyni co nejmíň přístrojů, kuchyňský robot je jasná volba. 

V nabídce pro vás máme kuchyňské roboty SMEG 50's v nádherném retro designu, nebo kolegu KitchenAid s moderním vzhledem. Co se týče výkonu, je na tom SMEG o něco lépe, nicméně KitchenAid bez problému utáhne, co potřebujete. U obou značek si navíc vyberete barvu, která vám bude ladit do kuchyně. 

Nutnost jménem tyčový mixér

Nic ho nezastaví. Příprava polévek, přesnídávek, šlehačky ani ledu na drink. Tyčový mixér je bez přehánění svatým grálem všech chytrých kuchařů. S vhodnou kombinací nástavců vám nahradí obří mixéry, které stejně nemáte kam dát. 

U tyčových mixérů si doporučujeme trochu připlatit, budou vám totiž sloužit dlouhá léta a investice se vám několikanásobně vrátí.

Pořádný pekáč je základ

Bez diskuse. Bytelný pekáč doporučuje 10 z 10 babiček. Ty totiž ví, že bez pořádného nádobí se v kuchyni neobejdete. 

Zaskočte se podívat na naši nabídku pekáčů z litiny, keramiky i skla. Určitě si vyberete ten svůj, ve kterém se bude péct samo. 




A nesmíme zapomenout na kávovar

Po vší dřině si zasloužíte kávičku. Máte rádi pořádné espresso? Pákový kávovar ho zvládne v mžiku. Nedáte dopustit na kotel překapávané kávy? Perfektní, překapávače máme taky! Pokud máte v kuchyni dostatek místa a nechcete se trápit s pákovým kávovarem, vyzkoušejte automatický kávovar.

Pořiďte si svého „kafemástra” ještě dnes a za pár dní ho máte doma. Skvěle se hodí i jako dárek!