Silvestr jinak: Uspořádejte gril party doma nebo na zahradě

Chcete letos slavit v klidu doma? Vůbec se vám nedivíme. Ozvláštněte si vítání nového roku gril party. Poradíme vám, jak si vychutnat dobroty z grilu doma i na zahradě. 

Menší domácí grilovačka

Tahle varianta je ideální pro každého, kdo nemá zahradu nebo touží slavit v teple. 

Připravte si předem maso, zeleninu a další oblíbené chuťovky, které se chystáte grilovat. Pokud nevíte, jak jídlo správně okořenit, zkuste již hotové směsi nebo marinády

Pak už stačí vytáhnout kvalitní grilovací pánev, která si poradí se steakem, cuketou, krevetami i rybou. Nezapomeňte přidat oblíbené dipy, pití a další pochutiny. 

Vzhůru ven

Patříte mezi ty, které zima jen tak neodradí od pobytu venku? Užijte si ho naplno! Venkovní posezení u skvělé večeře, teplá deka a venkovní topidlo, svařák a oheň vám zajistí ten nejhezčí konec roku.

Venkovní gril party se dá zorganizovat různými způsoby.

Odzimujte gril a pusťte se do hamburgerů nebo pikantních kuřecích křidýlek. Atmosféru silvestrovských oslav umocní i venkovní ohniště, na kterém si můžete opéct buřty, klobásy nebo maso na burgery. Další skvělou zábavou je příprava silvestrovské večeře v kotlíku. Uvaříte v něm výborné chilli con carne, guláš nebo polévku, která vám zachrání život i následující ráno, až se proberete k životu.

Je jedno, jak poslední den roku strávíte. Důležité je, abyste si ho užili, aby vám chutnalo a aby ten další rok byl ještě o trochu lepší.